شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
22228812214311111
دسترسی سریع
مدیرعامل شرکت توانیر در سفر به خوزستان عنوان کرد؛
چالش زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توانیر از چالش تامین زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی خبر داد.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی توانیر از چالش تامین زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و مطالعات اجتماعی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان؛ مصطفی رجبی مشهدی در سفری دو روزه همراه با وزیر نیرو به خوزستان؛ از شبکه های توزیع نیروی برق استان خوزستان بازدید کرد و در جریان این بازدیدها با حضور در شهرستان های شوشتر و گتوند، چند پروژه توزیع و فوق توزیع را به بهره برداری رساند.

رجبی مشهدی امروز در شعیبیه شوشتر ابتدا از پروژه تقویت ولتاژ 35 روستای این منطقه بهره برداری کرد و سپس با حضور در سد گتوند علیا با اشاره به 2 مبحث مهم در حوزه صنعت برق گفت: موضوع فاز 2 نیروگاه گتوند از نظر مزیت‌های اقتصادی تولید برق که به نظر می‌رسد بیشترین ارزش افزوده را دارد و از انرژی‌های خورشیدی هم بالاتر است؛ کار ارزنده‌ای است و توان 640 مگاواتی دارد که قابلیت ارتقاء ظرفیت تا یک هزار مگاوات را دارد و به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می کند.

وی افزود: دومین موضوع؛ چالش تامین زمین برای احداث نیروگاه های خورشیدی است که اگر این مسئله حل بشود، می توان در کوتاه ترین زمان، نیروگاه های خورشیدی احداث کرد.

رجبی مشهدی با تاکید بر اینکه بهتر است این زمین ها در مجاورت پست های برق باشد، افزود: در صورت تحقق این امر، پست موجود را می توان به نیروگاه خورشیدی مجاور متصل کرد و با توجه به در پیش بودن تابستان آن را سریع وارد مدار کرد تا با توجه به ویژگی‌های نیروگاه خورشیدی که منبع تامین انرژی آن نور است، در ساعات ظهر که شبکه نیاز به برق پایدار دارد بیشترین کارایی را داشته باشد.

مدیرعامل شرکت توانیر تصریح کرد: خوزستان از موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی بسیارخوبی برای احداث نیروگاه خورشیدی برخوردار است و مانند شهرستان بهبهان که بخش خصوصی اقدام به احداث نیروگاه 200 مگاواتی کرد؛ از سایر سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی نیز دعوت به مشارکت در این طرح را داریم.

رجبی مشهدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه برق روستایی ادامه داد: در سالیان اخیر 59 هزار روستا از نعمت برق برخوردار شده و تعداد بسیار کمی روستاهای زیر 10 خانوار که آن هم به صورت کوچ نشین هستند؛ باقی مانده که از روش‌های جایگزین به جای احداث شبکه، مانند احداث نیروگاه خورشیدی یا پنل های متحرک تامین برق خواهند شد.

وی خاطرنشان ساخت: برای توسعه مناطق روستایی علاوه بر 6 هزار میلیارد تومان اختصاص یافته، 3 هزار میلیارد تومان دیگر نیز از منابع داخلی وزارت نیرو تخصیص خواهد یافت اما این میزان باز هم نیاز به افزایش دارد تا بتوان چالش های حوزه روستایی را مرتفع کرد.

سخنگوی صنعت برق کشور افزود: با توجه به نرخ یارانه‌ای انرژی برق که به دلیل گرمای خوزستان بسیار ارزان است متاسفانه شاهد افزایش بی‌رویه استفاده غیر مجاز از برق در قالب دستگاه استخراج رمز ارز بوده‌ایم به طوری که در حال حاضر ، میزان تقاضای مصرف استان خوزستان از 10 هزار و 500 مگاوات در سال گذشته به 11 هزار و 740 مگاوات رسیده که افزایش 1300 مگاواتی را نشان می‌دهد و این میزان افرایش یعنی سالانه به اندازه یک نیروگاه با ظرفیت بیش از هزار مگاوات و تقریباً معادل احداث یک نیروگاه اتمی باید احداث شود تا پاسخگوی تقاضای رو به افزایش مصرف برق باشد.

وی تصریح کرد: اگر این افزایش ظرفیت در جهت درست و به صرفه‌ای مانند اشتغال زایی و تامین انرژی مولد مانند کارخانه‌ها و صنایع به کار گرفته شود، موجب خرسندی مجموعه وزارت نیرو است اما به نظر می‌رسد که این افزایش مصرف بیشتر در حوزه های غیرمولد و حتی ماینرهای غیرمجاز مصرف می‌شود به طوری که در چند روز گذشته در دو عملیات جداگانه تعداد98 و در روز اخیر نیز 100 دستگاه ماینر در استان خوزستان کشف و ضبط شده است و این شایسته نیست که عده‌ای با سودجویی و مصرف غیر مجاز به ثروت می‌رسند در عوض دیگر شهروندان دچار بی‌برقی می‌شوند.

 
تاریخ:
1403/08/24
تعداد بازدید:
287
منبع:
تصاویر مرتبط:


    امتیازدهی
    میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

    ارسال نظرات
    نام
    آدرس پست الکترونیکی شما
    شماره تلفن
    توضیحات
    خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
    کد امنیت
    آدرس
    اهواز، امانیه، خیابان شهید منصفی، شرکت توزیع نیروی برق خوزستان تلفن روابط عمومی: 33331058-061
    مرکز تلفن: 33364801 33364802 33364803-061
    پست الکترونیک: Ravabet@Kepdc.co.ir
    تاریخ بروزرسانی:
    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به   شرکت توزیع نیروی برق خوزستان   می باشد.
    Powered by DorsaPortal